Startpakken

Startpakken

Vi ser problemet

Hva startpakken inneholder.

 

Startpakken er en grunnpakke og inneholder det som er nødvendig for å kunne, arkivere og ta vare på uønskede hendelser/prosesser.

 

Det er ikke alltid mulig å kunne forsikre seg mot alle uønskede hendelser, men det er fullt mulig å video overvåke hendelsen.

 

Startpakken inneholder:

Et opptaker med arkiverings funksjon, som gjør det mulig å gå tilbake for å se hendelser. Det følger med 1 kamera, men kan utvides til 8 kamera. Det er mulig og se tilbake 1 uke. Det vil bli automatisk tatt opp når det er bevegelse i bildet.

 

Meldeplikt

 

Visste du at det er meldeplikt

til Datatilsynet ved bruk av sikkerhetskamera?

 

 

Bruk av sikkerhetskamera er underlagt personopplysningsloven som forvaltes av Datatilsynet.

Det er blant annet krav om meldeplikt for bruk av denne type sikkerhetssystemer. Les mer om regelverket rundt bruk av sikkerhetskamera og adgangskontroll på: www.datatilsynet.no

 

 

Vi tar oss av registreringen og melder ifra til Datatilsynet.

 

DVR Opptaker

En DVR (Digital Video Recorder) er en datamaskin som tar imot bildestrømmen fra ett eller flere kameraer og lagrer disse digitalt på harddisk e.l. For små systemer, 1 - 8 kameraer.

For større systemer hvor sikkerhet og stabilitet er viktig kreves en dedikert server. Standard HD størrelse er 2 TB harddisk, men det er mulig å oppgradere til 4 TB.

 

Vi leverer DVR'er for både små og store systemer. Våre DVR-systemer kommer med mange intelligente funksjoner som gjør at overvåkningen og sikkerheten bedres.

 

 

 

Kamera

For å få en best mulig løsning med høyest sikkerhet er det viktig at man velger riktige kameraer og at disse er montert og satt opp med riktig objektiv i forhold til lys og område det skal overvåke. Dette er spesielt viktig når det gjelder utendørs lokasjoner. Et kamera som egner seg godt i dagslys kan bli ubrukelig når det blir mørkt. Derfor bør man tenke over om man skal installere ekstra belysning i de aktuelle områdene, eller velge kameraer med dag/natt funksjonalitet og IR-følsomhet.

 

Plassering er også viktig med tanke på sabotasje, kan man plassere kameraene slik at de kan overvåke hverandre er dette den beste løsningen. Plassering er også viktig i henhold til å kunne dokumenter ett hendelsesforløp.

 

Kontakt oss på Tlf: 92 03 67 30 - eller e-post: post@tekmon.no